Ювентус ще търси нов ляв бек по време на януарския

...
Ювентус ще търси нов ляв бек по време на януарския
Коментари Харесай

Юве търси ляв бек през януари

Ювентус ще търси нов ляв бек по време на януарския трансферен прозорец, разкрива " Тутоспорт ". Шефовете на торинци желаят още от зимата да привлекат заместител на Алекс Сандро, чийто контракт изтича в края на сезона и няма да бъде възобновен. В клуба към този момент имат и две набелязани имена - Алехандро Грималдо от Бенфика и Рафаел Герейро от Борусия (Дортмунд).

Договорите на въпросните двама футболисти също изтичат през лятото и това ги прави много атрактивни трансферни цели. Ювентус ще опита първо да се контракти с някой от тях, а по-късно ще стартира диалози и с клуба, чиято благосъстоятелност е въпросния футболист, в опит да бъде организиран негов трансфер против неголяма сума.

Приоритет за торинци е Грималдо, който остави отлични усещания в мача сред двата отбора в Шампионската лига. Юве обаче е на ръба на отпадане от шампионата и испанецът надали ще се съгласи да премине в тим, който ще взе участие в Лига Европа напролет. По-скоро неговото привличане може да се реализира след края на сезона като свободен сътрудник. Друг проблем може да се окаже фактът, че интерес към 27-годишния защитник има и от много други тимове и борбата за подписа му ще бъде жестока.

Междувременно Юве ще има задачата да откри и нов централен защитник. Въпреки привличането на Бремер през лятото, отборът изпитва проблеми в тази зона, а интензивно се приказва, че Леонардо Бонучи е пред разлъка с " бианконерите ". Затова клубът към този момент се оглежда за подобаващи играчи. Говори, че има едно набелязано име в лицето на Еван Н`Дика от Айнтрахт (Франкфурт), който също е с изтичащ контракт и може да бъде притеглен против скромна сума през зимата или като свободен сътрудник през идващото лято.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР