Ювентус изпусна два гола аванс и завърши 2:2 при визитата

...
Ювентус изпусна два гола аванс и завърши 2:2 при визитата
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид възкръсна срещу Ювентус

Ювентус изпусна два гола задатък и приключи 2:2 при визитата си на Атлетико (Мадрид) в първия си мач от група D на Шампионската лига този сезон. Хуан Куадрадо (48) и Блес Матуиди (65) бяха точни за италианския първенец, а Стефан Савич (70) и Ектор Ерера (90) донесоха точката за „ дюшекчиите “. В другата среща Байер (Леверкузен) загуби с 1:2 от Локомотив (Москва) на собствен терен.

Футболистите на Диего Симеоне пресираха противника още в първите минути и младият Жоао Феликс можеше да се разпише след самостоятелен пробив от центъра, само че шутира едва и Шчесни не бе усложнен. Последваха пропуски на Хименес с глава и отново на Феликс, а гостите се бяха прибрали и търсеха звездата си Кристиано Роналдо с дълги подавания за контраофанзива. Така или другояче през първата част до попадения не се стигна, макар че и двата отбора имаха своите шансове за гол.

Три минути след почивката неубедителният през първата част Хуан Куадрадо получи пас от Игуаин и от границата на наказателното поле вкара първия гол в мача за 0:1. След попадението „ бианконерите “ пробваха да задържат повече топката, само че бързо самодейността още веднъж мина на страната на домакините. В 65-ата минута при контраофанзива Алекс Сандро центрира съвършено към Матюиди, който с глава удвои задатъка на гостите – 0:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР