Ювентус и Пауло Дибала започват преговори за нов договор на

...
Ювентус и Пауло Дибала започват преговори за нов договор на
Коментари Харесай

Дибала остава в Ювентус до края на кариерата си

Ювентус и Пауло Дибала стартират договаряния за нов контракт на аржентинеца, който може да го обвърже с клуба до края на кариерата му. " Бианконерите " считат да покажат на играча какъв брой го ценят, откакто предишното лято бяха напът да се разделят с него.

Шампионът на Италия бе подготвен да продаде Дибала, а той преговаряше с Тотнъм и Манчестър Юнайтед в края на трансферния прозорец. В последна сметка самият футболист отхвърли да напусне Торино, а по-късно показва качествата си. Дибала си върна титулярното място и се регистрира с 13 гола и 12 асистенции в 34 мача.

Juventus and Paulo #Dybala allegedly have a common idea of extending his current deal expiring in June 2022, starting a project to make sure the Argentine commits the rest of his career to the Allianz Stadium.#Juventus #JuventusTV pic.twitter.com/72Ac9KFofq
— Ansah Apagya (@ansah_apagya) April 15, 2020
26-годишният аржентинец желае да последва Алесандро Дел Пиеро и да се трансформира в легенда за Юве. Според " Тутоспорт " клубът и Дибала работят по удължение на контракта му, който изтича през 2022 година В него се чака да има последователно увеличение на заплатата всеки сезон с концепцията футболистът да прекара цялата си кариера на " Алианц Стейдиъм ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР