Ютубърите, които са специализирани във видеоклипове за разглобяване на смартфони,

...
Ютубърите, които са специализирани във видеоклипове за разглобяване на смартфони,
Коментари Харесай

Ремонтът на смартфона Galaxy A14 5G се оказа много лесен


Ютубърите, които са профилирани във видеоклипове за демонтиране на смарт телефони, нормално избират да отварят топ модели, а видеоклиповете за демонтиране на бюджетни телефони са изключителна необичайност. Сега обаче казусът е тъкмо подобен: каналът PBKReviews в YouTube разгласява видеоклип, показващ „ аутопсията “ на Galaxy A14 5G , най-достъпният телефон на Samsung за 2023 година (можете бъде платен за 200 $ в Съединените Щати).

Тъй като капакът на модела е пластмасов, не е належащо да се загрява каквото и да било – той се смъква напълно елементарно. Вътре има доста винтове, само че достъпът до съставените елементи е елементарен. И може би най-важното е, че не са залепили батерията с лепило, като вместо това тя е прикрепена благодарение на тип самозалепваща се лента . Това доста улеснява изваждането на батерията.

Като цяло разглобяването на Galaxy A14 5G е елементарно, лесна е и подмяната на някои съставни елементи, в това число оптичните датчици и оптиката на камерата, както и на. Но замяната на екрана да вземем за пример, изисква цялостно демонтиране на мобилното устройство.

PBKReviews са присъдили 8 от 10 вероятни точки за елементарен ремонт и лесна поддръжка. Това е един доста добър резултат.



Да напомним, че смарт телефонът Galaxy A14 5G се базира на системата върху чипа Mediatek MT6833 Dimensity 700 и разполага с 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш диск.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР