Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто Ергенът преди седмица, май

...
Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто Ергенът преди седмица, май
Коментари Харесай

Кристина от Ергенът овършала Даниел Петканов?

Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто „ Ергенът ” преди седмица, май е имала алъш-вериш с Даниел Петканов. „ Уикенд ” попадна на фотография на мацката с Лудия кореспондент, която е направена напролет на 2017 година, малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според осведомени двамата са имали къса и неангажираща полова спекулация.



Оказа се, че Кристина от години се опитва да пробие на дребния екран. Тя е взела участие при Слави Трифонов в занимателното предаване „ Вечерта на Северозапада “. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски показват хумористични и забавни случки от бита и всекидневието на този регион. Момата от „ Ергенът ” е гостувала във „ Вечерта на Северозапада ” през 2020 година



Фръцлата, която докара до полуда Евгени Генчев на персоналната им среща, очевидно доста желае да е известна и се опитва във всевъзможни тв формати. В предишното тя е взела участие и в два фолк клипа. Тунингованата русокоска не спря да недоволства в предаването и да демонстрира искания. Тя не била удовлетворена от нищо по време на късия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, даже си разрешила да изиска промяната тутакси на фотосите, тъй като си почивала. Екипът, Евгени и останалите девойки били извънредно изнервени от непрекъснатото мрънкане на хубавицата от Бяла Слатина.

„ Радвам се, че си потеглих, а в случай че желаете да знаете повода, дано Евгени да я каже, в случай че има храброст ”, написа Кристина в инстаграм дни откакто напусна шоуто.



Блондинката е привикнала да излиза с богати мъже, който да я глезят и да й угаждат. Заради това е считала, че и в „ Ергенът ” всички ще примират по хубостта на юристката. Кристина е приключила право в УНСС и е дееспособен правист. Тя работи във компанията на татко си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един взор на профила й в инстаграм може да ни накара да се запитаме дали риалити героинята върви с миниоблекло и на работното си място в Следствието. На фрагментите Крис наподобява на танцьорка в бар, само че не и на юрист. Едва ли някой би взел на съществено правист с сходна предизвикателна осанка, считат феновете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР