Юристка от Варна е новата носителка на титлата Мисис България

...
Юристка от Варна е новата носителка на титлата Мисис България
Коментари Харесай

Ето коя е новата Мисис България - Топ новини

Юристка от Варна е новата носителка на купата „ Мисис България Вселена “.

Оксана Желяпова се пребори за купата с повече от 300 дами, които бяха кандидатки за корона на предварителния кастинг.

Оксана Желяпова е приключила с отличие висшето си обучение в компетентност правист по интернационално и престъпно право. Има две дребни принцеси на 8 и 10 години – Малена и Ивана, с които доста се гордее. Каузата й е да се сплотят бесарабските българи и да се сътвори благотворителен фонд за децата, които желаят да учат и живеят в България, написа Телеграф.
 Ето коя е новата Мисис България  Ето коя е новата Мисис България
„ Аз съм осмо потомство от тези българи, които са тръгнали при започване на 19 век с огромна тъга от родината си. За тези 200 години надалеч от историческата татковина те останаха същите като предците им – говорещи български и православни. Бесарабските българи желаят да имат силата на традицията и духа и демонстрират горделивост за това, което са създали нашите предци. Ние сме потомци на хора, които надалеч от родните Балкани построиха бащиното огнище. Желаем всички да обичат българското с цялото си сърце и да споделяте любовта си с децата “, споделя победителката, която ще показа България на най-големия международен конкурс.

В балната зала „ Монтесито “ се организира 24-ото издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2022 “ предходната вечер. Останалите три победителки са Мани Вартан, на 33 години от Пловдив, която взе наградата „ Мисис България Интернешенъл “, Гергана Станчева, на 26 години от Ямбол, която стана „ Мисис България Европа “ и Ива Недялкова, на 26 години, която се окичи с купата „ Мисис България Свят “.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР