Юристът Георги Градев говори преди журналисти по време на Конгреса

...
Юристът Георги Градев говори преди журналисти по време на Конгреса
Коментари Харесай

Градев: Има сигнал срещу мен в прокуратурата

Юристът Георги Градев приказва преди публицисти по време на Конгреса на БФС. Градев призна, че настоящето ръководство на БФС е подал сигнал в прокуратурата против Балкан Варвара за непозволено негово вписването под протокола, който е посочен за пратеник.

“Миналата седмица адвокатската адвокатска фирма, която обслужва настоящето ръководство на БФС, подава сигнал в прокуратурата против ФК Балкан (Варвара) с погрешното изказване, че подписите, които са положени под протокола, в който съм посочен за пратеник, не са действителни. Представени са всички документи, които удостоверяват, че аз съм повдигнат законно. Президентът на клуба е тук с нас, който пристигна, с цел да удостовери персонално неговия и подписите на сътрудниците си, само че никой не желае да излезе да беседва с нас.

Ситуацията е неуместна, защото е основана изкуствено от футболния съюз - инспекция от прокуратурата. Естествено, тя няма по какъв начин да приключи до провеждането на Конгреса. Моята орис споделят още към 10 клуба от благоевградския район, за които знаем, че ще поддържат Бербатов. Ние, от Балкан (Варвара), ще оспорваме решенията на този Конгрес, в случай че Борислав Михайлов завоюва изборите. Тук има представител на футболен клуб от Видин, който също не е позволен.

Договорено било да бъде взет от ръководителя на Зоналния съвет с неговия автомобил, само че по пътя са го подминали като “пътна гара” и съзнателно не са го взели. Това е корист с право. Ясно е, че аз има какво да кажа. Умишлено не съм позволен. Всички празни приказки, които изговориха Лечков, Фурнаджиев и всички останали, преди малко отпътуваха в кошчето. Ако това бяха почтени, демократични и транспарантни избори, тогава за какво ги е боязън от мен?”, попита Георги Градев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР