Юрисътът д-р Борислав Цеков се разгневи на двама депутати от

...
Юрисътът д-р Борислав Цеков се разгневи на двама депутати от
Коментари Харесай

Д-р Борислав Цеков с убийствени думи към депутатите за Истанбулската конвенция, дава пример с Гиньо Ганев

Юрисътът доктор Борислав Цеков се разгневи на двама депутати от Българска социалистическа партия и ги заподозря в безволие. Той написа ядосан статус във Facebook, в който разкритикува народните представители от Българска социалистическа партия Тома Томов и Иво Христов. Поводът за гнева бе гласуването на противоречивата Истанбулска спогодба.

Ето какво написа юристът:

" Външната комисия в Народното събрание е одобрила Истанбулската спогодба с помощта на отсъствието на Тома Томов и Иво Христов от Българска социалистическа партия. Интересно каква ли по-важна " работа " са имали вместо да са на работа - на съвещание на комисията. Това, че били оставили " пълномощни ", че гласоподават " срещу " е несериозно, тъй като е невалидно. Скатали са се. Истинските парламентаристи с позиция и кураж постоянно вземат участие в основните моменти, а не се крият.

Някога Пирин Воденичаров, тежко болен, смъкна системите в болничното заведение и отиде в Народното събрание, с цел да гласоподава за Конституцията, а не се ската. Ще напомня мъдрите думи на човека-парламент Гиньо Ганев: " Някой може да е ослепителен публицист, квалифициран лесничей, доктор или безупречен учител, само че да бъде несъвършен и ненужен народен представител. Защото същинският парламентаризъм изисква политически качества и гражданска храброст ". "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР