Юрген Клоп вече има готови планове преди напускането си на

...
Юрген Клоп вече има готови планове преди напускането си на
Коментари Харесай

Юрген Клоп вече взе решение за два проекта след Ливърпул след реакцията на Байерн

Юрген Клоп към този момент има подготвени проекти преди напускането си на Ливърпул, само че те не включват бързо завръщане в управлението на Байерн Мюнхен.

56-годишният Клоп беше отпред повече от осем години на Мърсисайд, само че провокира потрес във Висшата лига по-рано този месец, когато разгласи, че ще се отдръпна в края на сезона.

Германецът от този момент е свързван с голям брой топ европейски клубове, в това число Барселона, като също по този начин е известно, че има фенове в Байерн Мюнхен, които в този момент потвърдиха, че ще се разделят със старши треньора Томас Тухел в лятото.

Клоп към този момент беше рекламиран като евентуална цел за Байерн през предходните седмици, като позицията на Тухел беше подложена на лупа. Той от дълго време настояваше, че желае да си вземе едногодишен отпуск, откакто напусна Ливърпул, само че не престават спекулациите, че той може да бъде подведен да влезе в Алианц Арена.

Въпреки това, сътрудникът на Клоп, Марк Косике, предприе бързи дейности, с цел да анулира всички по-нататъшни спекулации, че Кл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР