Юрген Клоп ще може да разчита на Мохамед Салах в

...
Юрген Клоп ще може да разчита на Мохамед Салах в
Коментари Харесай

Юрген Клоп никога не е бил в толкова благодатна ситуация

Юрген Клоп ще може да разчита на Мохамед Салах в утрешното домакинство на Лестър, откакто египетското острие се завърна към тренировките с мърсисайдци след изгубения край за Купата на Африка.

“Той е благополучен от завръщането си, само че и отчаян в това време. Вчера всички можеха да видят, че финалът към момента е в главата му. Дали той може да вдъхне повече увереност на Мо? Не считам, че това е допустимо. Загубата в подобен шампионат е сложна, само че въпреки всичко може да е потребна, в случай че се употребява в бъдеще”, съобщи Клоп.

Германецът изрази удовлетворение, че ще може да разчита на съвсем целия си състав, което е необичайност от началото на сезона.

“Не мога да си спомня нито един подобен миг, тъй че да не приказвам прекалено много. Джордан Хендерсън има дребен проблем в гърба, Садио Мане не е тук, само че чакам да се завърне довечера. Нямаме нито един дълготраен проблем и би трябвало да използваме това”, удовлетворен е германецът.

Ливърпул към момента се бори за всички четири трофея, само че Клоп се изрече сдържано за опцията неговия отбор да победи във всички надпревари, в които взе участие.

“Не сме тук да приказваме какво ще стане през май. Следващият ни дуел е против Лестър и това е огромното предизвикателство пред нас. Искаме да изстискаме всичко от този сезон, само че би трябвало да приемем, че е допустимо да не спечелим всеки трофей”, изясни той.

Мениджърът на Ливърпул пожела на следващия ден неговите играчи и почитателите да основат специфична атмосфера на “Анфийлд” за гостуването на Лестър.

“Имаме 12 мача до идната пауза, тъй че би трябвало да създадем атмосфера на най-високо равнище и четвъртък вечер е подобаващ миг за това. Това е мач на “Анфийлд”, не би трябвало да го забравяме. Лестър са много рискови на контраатаки”, безапелационен бе наставникът на мърсисайдци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР