Юрген Клоп приветства усилията на Уатару Ендо, когато Ливърпул изпревари

...
Юрген Клоп приветства усилията на Уатару Ендо, когато Ливърпул изпревари
Коментари Харесай

„Каква игра изигра той“ – Юрген Клоп приветства малко вероятната звезда на Ливърпул след победата на Бърнли

Юрген Клоп приветства напъните на Уатару Ендо, когато Ливърпул изпревари Бърнли, с цел да стигне до върха във Висшата лига.

Откриването на Дарвин Нунез през първото полувреме беше последвано от попадение на Диого Хота в края на мача, с цел да обезпечи трите точки на Turf Moor. Между тези два гола беше VAR, който отхвърли гостите, които на два пъти видяха анулирани удари в началните 45.

Ендо игра в средата на терена, а японската звезда не е известна с забележителните си самостоятелни изяви. По този мотив обаче Клоп похвали лятното си сключване, чието въздействие нараства тъкмо преди да излети за Купата на Азия идващия месец.

Германецът, чието име изпусна няколко от своите играчи, сподели пред Amazon Prime Video след успеха: „ Уатару Ендо, каква игра изигра. Създадохме доста положения в последно време и не използвахме доста от тях, само че в последна сметка всичко зависи от представянето. Изиграхме четири игри за 10 дни и вие просто би трябвало да преминете през това. Сега имаме пет дни от сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР