Юрген Клоп очаква много трудна защита на титлата на Ливърпул

...
Юрген Клоп очаква много трудна защита на титлата на Ливърпул
Коментари Харесай

Юрген Клоп очаква много трудна защита на трофея в ШЛ

Юрген Клоп чака доста сложна отбрана на купата на Ливърпул от Шампионската лига. Германецът ще научи през днешния ден в 19 часа българско време противниците си в груповата фаза, само че които и да бъдат те, той е сигурен, че ще бъде извънредно тежко и възможностите са изравнени.

" Иска ми се още веднъж да стигнем до финала, само че напълно не съм сигурен дали това е допустимо през този сезон. Имаме еднакъв късмет с всички останали, само че просто ми е мъчно да го видя. Английските тимове може би ще преобладават още веднъж, само че има и доста други клубове с късмет за трофея ", съобщи германецът, който завоюва финала в Мадрид против Тотнъм през май.

Jurgen Klopp says " crazy " strength of Champions League makes European 'Super League' talk redundant | @MaddockMirror https://t.co/zP6i1Y19Oj pic.twitter.com/OFubbhIDoG
— Mirror Football (@MirrorFootball) 28 август 2019 година Ливърпул е измежду поставените в първа урна дружно с Челси, Барселона, Манчестър Сити, Ювентус, Байерн (Мюнхен), Пари Сен Жермен и Зенит. Във втора урна пък са тимове като Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, някогашният отбор на германеца Борусия (Дортмунд) и други.

" Не мисля, че в миналото е имало по-силна втора урна. Това е цялостна полуда. Тези тимове са за първа урна. Хората си мислят за основаване на Суперлига, само че тя е пред очите ни. Това е. А пък от четвърта урна може да ни се падне Република България Лайпциг. Уау! Погледнете състава на Борусия (Дортмунд) и ми кажете почтено, че сме по-силни от тях. Това е просто необикновено. Има доста тимове с качество и дълбочина в състава си. Ювентус е там, Пари Сен Жермен е там, а и мислите ли, че Реал Мадрид се е предал? Байерн пък притегли Иван Перишич и Филипе Коутиньо, което е страховит удар ", приключи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР