Юрген Клоп няма недостиг на почитатели в резултат на забележителната

...
Юрген Клоп няма недостиг на почитатели в резултат на забележителната
Коментари Харесай

Мнението на Килиан Мбапе за Юрген Клоп говори много, след като той напусна поста наставник на Ливърпул

Юрген Клоп няма дефицит на фенове вследствие на забележителната работа, която свърши в Ливърпул след преместването си във Висшата лига през 2015 година

Когато германецът дойде на " Анфийлд ", Ливърпул беше в ниска точка - от този момент те съумяха да завоюват Висшата лига и Шампионската лига по време на мандата на Клоп и още веднъж се утвърдиха като един от водещите светлини на британската игра.

Клоп разгласи предходната седмица, че акцията 2023/24 ще бъде последната му отпред, само че той ще си тръгне от Ливърпул през лятото с репутацията на един от водещите треньори в Европа.

Това споделя всичко за въздействието, което Клоп имаше върху Мърсисайд, че даже Килиан Мбапе, суперзвездата на Пари Сен Жермен и дълготрайна цел на Червените, е поетичен за някогашния началник на Борусия Дортмунд.

„ Това, което прави Ливърпул в този миг, е необикновено “, сподели Мбапе пред BBC през 2020 година „ Те са като машина, откриха темп и като че ли играем още веднъж, играем още веднъж. Те са нула загуби. Когато гледате,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР