Юрген Клоп коментира гръмката победа на Ливърпул над Борнемут с

...
Юрген Клоп коментира гръмката победа на Ливърпул над Борнемут с
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Не сме искали да унижаваме Борнемут

Юрген Клоп разяснява гръмката победа на Ливърпул над Борнемут с 9:0, която изравни както клубния връх, по този начин и върха на Висшата лига.

Роберто Фирмино блестеше най-ярко за " алените " с гол и три асистенции. Мохамед Салах пък не бе директно забъркан в нито едно от попаденията на " алените ".

„ Трябваше да потвърдим нещо “, сподели Клоп.

" Трябваше да потвърдим това за самите нас. Не бяхме удовлетворени от метода, по който играхме на " Олд Трафорд ". Показахме неща, в които сме мощни, и други неща, които трябваше да подобрим. Просто би трябвало да дадем вярна посока на играта и по тази причина одобрявам толкоз доста, че не се поколебахме първоначално, а влязохме в играта надъхани и имахме благоприятни условия в наказателното поле “, добави немският експерт.

„ След като вкарахме ранен гол, вкарахме и втори, прелестен гол и  започнахме да означаваме разнообразни голове, което е прелестно. Не сме желали да унижаваме Борнемут, не мога да почитам повече това, което Скот Паркър (старши треньорът на " черешките " ) прави, при тези трудни обстоятелства. "

" В последна сметка и младите футболисти поиграха, а те го заслужават. Беше съвършеният футболен следобяд за нас, с доста разнообразни голмайстори, прелестни голове и всички знаем, че имахме потребност от нещо сходно. ", приключи Клоп.

Jurgen Klopp:

“9-0 is a strange result, it will not happen often and it will probably never happen again. ” [bbc]
— Anfield Watch (@AnfieldWatch)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР