Юрген Клоп говори на прескоференция преди сблъсъка на Ливърпул срещу

...
Юрген Клоп говори на прескоференция преди сблъсъка на Ливърпул срещу
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Не сме глупави, знаем, че не можем да държим едни и същи играчи до 2050-а година

Юрген Клоп приказва на прескоференция преди конфликта на Ливърпул против Уулвърхемптън, в преиграване от 3-ия кръг на ФА Къп. Мърсисайдци приключиха 2:2 в срещата на " Анфийлд " и в този момент следва мъчно посещение на " Молиню ".

" Проблемите, които имахме против Брайтън, бяха явни. Следващият мач чука на вратата и това е нещото, за което се приготвяме. Въпросите ви бяха окей, само че след подобен резултат е мъчно да дам отговорите на хората, които желаят. Всичко наподобява друго два дни по-късно.

Планът за мача не беше задоволително добре изпълнен в събота против Брайтън, може би не го обяснихме задоволително добре. Не сме глупави, знаем, че не можем да държим едни и същи играчи до 2050-а година. Всичко е въпрос на това какво можеш и искаш да направиш. На всяка прескоференция някой желае от вас да ми задавате въпроси за прехвърляния.

Дарвин е покрай завръщане, само че през днешния ден е понеделник, а на следващия ден е мачът. Милнър и Байчетич упражняват на цялостни обороти. Това е.

Уулвс са в добра форма, тъй че ще е мъчно. Срещу тях имаме потребност от свежи крайници. Трябва да вземем решение за стартовия състав. Три дни след последната среща, има логичност да създадем промени. Да, приказвал съм със притежателите, само че нямам нищо за вас. Нищо не мога да ви кажа ", показа наставникът на Ливърпул.
 Инвеститори от Катар купуват Ливърпул?
Инвеститори от Катар купуват Ливърпул?

Инвестиционната компания DIC е подготвена да купи британския отбор за 4,3 милиарда паунда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР