Юрген Клоп ежедневно напомня на отбора на Ливърпул колко далеч

...
Юрген Клоп ежедневно напомня на отбора на Ливърпул колко далеч
Коментари Харесай

Юрген Клоп не спира да мотивира играчите си дори и сега

Юрген Клоп всекидневно припомня на тима на Ливърпул какъв брой надалеч са стигнали футболистите в къс интервал от време. Германецът употребява обществената платформа – WhatsApp, където върви връзката сред всички в клуба, до момента в който светът е „ блокиран” заради пандемията от ковид.

Ливърпул е на 25 точки преднина на първото място пред Манчестър Сити и са на прага да завоюват 19-ата си купа в своята история.

Ръководителите на Висшата лига желаят сезонът да бъде приключен, само че това ще се случи, когато всичко е безвредно. С изявление пред клубния уебсайт Клоп призна какви видеа праща в групата на тима в обществената платформа, с цел да надъхва своите играчи.

„ Стартирах с видео с трофея от Шампионската лига и празненствата след финала”, сподели Клоп, който призна също по този начин, че доста готви и тича по време на карантината.

„ Идват ми в листата в YouTube, виждам ги, а по-късно ги адресирам към групата. Също по този начин акцентирам обстоятелството, че изиграхме някои изумителни мачове. Мачът с Барселона, след това този с Манчестър Сити, гостуването на Лестър Сити, семейството на Юнайтед. Имахме страхотни мачове в последните две години и половина. Те също изпращат обичани моменти в групата, както и свои лични видеа. Когато гледаме триумфа си в ШЛ, се любуваме и ни се желае да го вършим пак”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР