Юноши от школата на Черно море подписаха първи професионални договори

...
Юноши от школата на Черно море подписаха първи професионални договори
Коментари Харесай

Черно море стяга отбор от юноши

Юноши от школата на Черно море подписаха първи професионални контракти с представителния отбор на “моряците ”. Това са бранителят Виктор Попов и халфът Лъчезар Йорданов, осведоми формалният уебсайт на варненския тим. 
 Освободените от Черно море станаха 10
Двамата станаха първенци на България с юношите старша възраст в Елитната група до 19 години и към този момент записаха формалния си дебют за мъжкия тим на “зелено-белите ”.

Лъчезар Йорданов записа първите си минути за тима на Илиан Илиев в края на април 2018 година против Витоша Бистрица, а Попов направи своя дебют против отбора на Ботев Пловдив във Варна в 33-ия кръг на Първа професионална лига през към този момент миналия сезон.

Двамата не бяха част от състава, изгубил от Лудогорец в Разград с 1:4 в последния кръг на Първа лига. Преди този мач от състава на Черно море бяха извадени шестима играчи за подозрения в симулативна игра при загубата с 1:3 от ЦСКА при започване на май. След последния кръг други четирима също бяха освободени и по този начин общата численост на освободените става 10.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР