Юношата Радослав Живков, който кара подготовка за втори път с

...
Юношата Радослав Живков, който кара подготовка за втори път с
Коментари Харесай

Юноша на ЦСКА: Готов съм за сграбча шанса си

Юношата Радослав Живков, който кара подготовка за повторно с мъжкия състав, показа пред cska.bg, че всички в отбора оказват помощ на младите състезатели, пробват се да ги приобщят оптимално бързо към колектива и ги подготвят да се усещат добре.

Централният нападател съобщи, че разликата сред юношите старша възраст и мъжкия тим е голяма най-много в темпото на игра, само че това е обикновено, тъй като ЦСКА е най-хубавият тим в България. 18-годишният футболист показа, че мечтае да дебютира в мач на първия тим и е подготвен да сграбчи шанса си, когато го получи.

„ Чувствам се съвършено. Натоварванията са доста добре преценени и всичко е тъкмо. Подготовката е идентична за всички. Засега при мен умората не се е натрупала и се усещам добре. Нормално е темпото да е доста високо. Да, чувствам поддръжката на по-опитните. Всички ни оказват помощ. Всички ни оказват помощ да се усещаме добре. Според мен новите би трябвало да влязат в топ форма. Личи, че са доста класни футболисти и съм 100% сигурен, че ще разкрият цялостните си благоприятни условия. Очаквам да създадем доста положителни контроли, да влезем на 100% в шампионата и да сме готови”, разяснява Радослав Живков и добави:

„ Мечтая за начало да направя дебют в първия отбор, да се наложа и да спечелим всичко допустимо. Вече понатрупах опит и е обикновено да се усещам по-добре на терена. Да, подготвен съм да сграбча шанса си. Всеки млад състезател мечтае за това. Фернандо съгласно мен е най-хубавият нападател в България. Има какво да се учи от него. Пожелавам си да нямам травми и в случай че можем да спечелим всичко допустимо.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР