Юношата на ЦСКА Александър Тонев обяви, че е готов да

...
Юношата на ЦСКА Александър Тонев обяви, че е готов да
Коментари Харесай

Бих се върнал на “Армията”, призна национал

Юношата на ЦСКА Александър Тонев разгласи, че е подготвен да се завърне на “Българска армия”. Той го направи в полемика с почитатели в профила си в обществената мрежа facebook. Преди няколко дни Тонев си бе пуснал фотография от националния тим, а редица последователи му пишат “да се връща в ЦСКА”. крилото е решил да отговори на един от тях през вчерашния ден посредством коментар, който гласи: “С наслаждение ще си дойда в ЦСКА, стига някой да ме покани”.

28-годишният Тонев е без тим от февруари насам, откакто разтрогна с елитния италиански Кротоне. Фланговият нападател по този начин и не си откри нов клуб напролет, а и сега очевидно няма задоволително положителни предложения.

Тонев игра за ЦСКА от 2008 до 2011 година, като се изключи сезон 2009/10, когато бе од наем в Сливен. Има 42 мача и 4 гола за “армейците” в Първа лига преди да бъде продаден на Лех (Познан). Тонев беше трансфериран от Полша в Астън Вила, игра чартърен в Селтик, а беше и във Фрозиноне в Серия “А”.

В момента ЦСКА-София разполага с трима флангови нападатели - Кирил Десподов, Едвин Джеси и Рафаел Енрике, а и Станислав Манолев може да играе като крило. В момента обаче опитният национал е контузен и ще се завърне едвам в средта на август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР