Юношата на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов получи своята първа повиквателна

...
Юношата на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов получи своята първа повиквателна
Коментари Харесай

Футболист на Ботев с първа повиквателна за младежкия национален отбор

Юношата на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов получи своята първа повиквателна за младежкия народен тим на България U21. Папазов е трети футболист от Ботев (Пловдив) в състава на „ лъвовете “ след Атанас Чернев и Георги Николов.
Прочетете още
Бранителят е артикул на школата на Ботев (Пловдив). С представителния отбор на „ канарчетата “ през сезон 2023/2024 той има записани 6 публични дуела и 1 попадение в мача на „ жълто-черните “ против Етър (Велико Търново), извоюван с 2:0.

Силните изяви на юношата ни под управлението на Душан Керкез му намират и място в състава на Александър Димитров за идния мач от европейските квалификации на УЕФА за младежи до 21г. против отбора на Полша. Двубоят е на 26 март от 15:00ч. на стадион „ Сласки “ в град Чорзов.

ПФК Ботев пожелава триумф на Димитър Папазов и младежкия народен тим на България!

В същото време от Ботев се похвалиха и с 6 проектонационали:

Шест юноши на Ботев (Пловдив) получиха повиквателни за лагер-сбор на проектонационалния тим на България U14 зона Пловдив.

Това са „ канарчетата “: Атанас Култуков, Даниел Тосев, Владимир Николов, Божидар Иванов, Ивайло Тютюнжиев и Йордан Сокутски.

„ Лъвовете “ се събират на 25 март от 11:00ч. в хотел „ Интелкооп “ в Пловдив. Пожелаваме триумф на младите ни състезатели!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР