Юнивърсъл мюзик оповести, че преустановява дейностите, свързани с маркетинга и

...
Юнивърсъл мюзик оповести, че преустановява дейностите, свързани с маркетинга и
Коментари Харесай

"Юнивърсъл мюзик" преустанови промотирането на "Рамщайн" заради скандала с Тил Линдеман

Юнивърсъл мюзик " оповести, че прекратява дейностите, свързани с маркетинга и промотирането на немската метъл рок група " Рамщайн " след, съобщи " Франс прес ".

" Обвиненията против Тил Линдеман са шокиращи за нас. Изпитваме най-голямо почитание към дамите, които толкоз самоуверено приказваха обществено по този въпрос ", се показва в изказването, направено от лейбъла.

" Преустановихме дейностите, свързани с маркетинга и промотирането на записите на групата до второ разпореждане ", споделят още от компанията.

Няколко дами неотдавна обявиха, че са били дрогирани и подбуждани към полови дейности с 60-годишния Тил Линдеман на празненства след концерти на групата. Германското правораздаване стартира следствие.

Линдеман отхвърля изказванията, а юристите му ги окачествиха като " погрешни, без изключение ".

Германският министър на културата Клаудия Рот сподели, че следствието против фронтмена на " Рамщайн " " акцентира обстоятелството, че тези обвинявания би трябвало да бъдат взети насериозно ". В изявление за берлинския ежедневник " Тагесшпигел " Рот прикани уредниците на концерти да вземат ограничения, с цел да подсигуряват сигурността на почитателите.

Скандалът избухна, когато млада ирландка съобщи в обществените мрежи, че е била дрогирана и насилена от Линдеман по време на празненство след концерт във Вилнюс. Оттогава в " Туитър ", " Инстаграм " и " Ютюб " бяха оповестени няколко сходни свидетелства.

Възмущението от тези изказвания докара до анулацията на всички празненства след концертите на " Рамщайн " в Мюнхен, Германия, предходната седмица. Афтърпартита ще бъдат анулирани и на концертите на групата в Берлин през юли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР