Юмручна свада избухнала в супермаркет в северния германски град Бремен,

...
Юмручна свада избухнала в супермаркет в северния германски град Бремен,
Коментари Харесай

В Германия се сбиха заради тоалетна хартия

 Юмручна кавга избухнала в супермаркет в северния немски град Бремен, откакто клиентка отказала да одобри, че й се разрешава да купи единствено един пакет тоалетна хартия, заяви локалната полиция, представена от ДПА.

Жената почнала да спори с продавачка поради ограничаването, което е въведено по отношение на епидемията от ковид, а по-късно я блъснала.

Приятелят на клиентката блъснал няколко пъти сътрудник на продавачката. На дамата е неразрешено повече да посещава супермаркета, а приятелят й е разследван за побой.

Вчера мъж в югозападния град Манхайм също отказал да одобри ограничаването за количеството тоалетна хартия, което може да купи в един супермаркет, заяви полицията. Той се опитал да купи няколко пакета повече от позволеното, а когато двама продавачи му попречили, той ги наругал и се опитал да ги удари. Друг клиент се присъединил в сбиването и блъснал единия продавач в челото с коляно.

Когато полицията пристигнала на място, първият клиент лежал на земята потърпевш и бил откаран в болница. Удареният продавач потърсил лекарска помощ.

В различен обвързван с ковид случай 60 бутилки дезинфекциращ препарат били откраднати от детска болница в Бремен, заяви полицията.

В югоизточния град Нюрнберг пък от учебен склад били откраднати над 600 ролки тоалетна хартия и 20 литра течен сапун на стойност 250 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР