Юлия Юревич се е омъжила тайно за руския милионер Сергей

...
Юлия Юревич се е омъжила тайно за руския милионер Сергей
Коментари Харесай

Мис България 2007 се омъжи тайно за руски милионер

 Юлия Юревич се е омъжила скрито за съветския милионер Сергей Синдраков, научи извънредно " Уикенд ". Най-красивата ни българка за 2007 година е споделила " да " на богаташа преди по-малко от година, само че венчавката е предходна в цялостна секретност. 

За Сергей се знае, че е предприемач, който има разнородни ползи в проектирането, строителството и газификацията. Той е по-голям от козлодуйската русалка и за него това е втори брак.

Мъжът се е развел преди няколко години, има и дете, само че не е ясно дали повода за края на брака му е изкусителката. Според източниците ни, дългокраката някогашна моделка бързо е влезнала под кожата на богаташа и го е оплела в мрежите си. " Сергей е хитрец, който мами хората. Има няколко компании, като използваше и компанията на някогашната му брачна половинка, с цел да завлича наивни жители ", твърди млад мъж.

Проверка на " Уикенд " сподели, че преди съвсем 10 години Синдраков е прибрал 1 млн. евро за газификация на Югозападна България, само че е оставил над 100 служащи без пукнат лев. Не е ясно дали до ден сегашен се е издължил на хората. Съпругата му Юлия изчезна от медийното пространство още преди 5-6 години. Тя въпреки всичко понякога качваше фотоси в профилите си в обществените мрежи, само че ловко криеше персоналния си живот.

Днес някогашната миска е изтрила профилите си във фейсбук, инстаграм и безусловно се е покрила.

Дългокраката хубавица живее в южен столичен квартал, върти няколко компании и се радва на повече от разточителен живот. Юревич в никакъв случай не е страдала от липса на финанси. Баща й Евгений Юревич е измежду изтъкнатите енергийни босове в България, а като се изключи че търгува с електрическа енергия, от години доставя ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове с аварийни елементи.

Преди години огромна част от положението на Евгений Юревич се стопи – баровецът изгърмя с 8,2 милиона лв., които наивно бе поставил на огромен депозит в КТБ. Още преди няколко години хубавицата се ориентира към бизнеса с парцели и строителство, а през днешния ден се занимава единствено с частния си бизнес, несъмнено, не без помощта на богатия си мъж.

" Момичето не си поплюва, несъмнено знае по какъв начин да сортира ", шушукат столични клюкари. 

Носителката на наградата " Мис България " за 2007 година имаше 2-годишна връзка със сина на Тодор Батков. Двамата с Батков-джуниър изкараха дружно към 2 месеца. Те се разделиха през есента на 2015 година и по-късно екс манекенката не се е показвала с различен мъж. Преди 3-4 години плъзнаха клюки, че любовникът й е богат и възрастен грък, само че по този начин и не се появиха фотоси на хубавицата с богаташа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР