Юлия Навалная, вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални, поиска от

...
Юлия Навалная, вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални, поиска от
Коментари Харесай

Тялото на Навални е предадено на майка му, съобщи говорителката му

Юлия Навалная, вдовицата на съветския опозиционер Алексей Навални, изиска от управляващите в Русия да освободят тялото му, с цел да бъде заровено, като упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " изтезава " натрупа му, съобщи Ройтерс, като се базира на 6-минутен неин видеоклип, качен в " Ютюб ".

В публикувания в събота видеоклип, за който заяви и Българска телеграфна агенция, Навалная упрекна Путин, че държи тялото на нейния брачен партньор за " пленник ", и изрази подозрения във връзка с християнската религия на Путин, която той постоянно показва.

Майката на Навални заяви по-рано през седмицата, че съветските управляващи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществена гала. Майка му Людмила разкри, че представител на управляващите ѝ е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото " тялото на Навални към този момент се разлагало ".

Екипът на Навални заяви в събота, че съветските управляващи заплашват да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията му не се съгласи с техните условия.

В " Ютюб " разчувстваната Юлия Навалная твърди, че Путин персонално е виновен за това къде се намира в този момент Навални и той го е " изтезавал " в гибелта му, както и приживе. " Вече знаехме, че вярата на Путин е подправена. Но в този момент я виждаме по-ясно от всеки път ", съобщи Навална, облечена в черно.

" Никой същински християнин не би могъл да направи това, което Путин прави в този момент с тялото на Алексей ", добави вдовицата на съветския опозиционер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР