Юлиана МетодиеваЗнаете ли къде е Костадин Костадинов? Не къде да

...
Юлиана МетодиеваЗнаете ли къде е Костадин Костадинов? Не къде да
Коментари Харесай

Копейкин е гост на фашистите от Алтернатива за Германия - крещят Вън от ЕС, еврото и НАТО

Юлиана Методиева

Знаете ли къде е Костадин Костадинов? Не къде да е, в източногерманското градче Магдебург, освен това по символен мотив тъй като там фашистите от Алтернатива за Германия(АГ) организират годишната си партийна конференция.

Костадинов е безценен посетител

на политическите си родственици от партията АГ, за която Шпигел в последния си брой споделя: „ Тя демонстрира от ден на ден същинска непосредственост с неонацистите, макар че настояват да нямат нищо общо с неонацизма и десния екстремизъм. Предприели са правни дейности, с цел да се опитат да попречат на Службата за отбрана на конституцията, локалната разследваща организация, виновна за наблюдението на екстремизма в Германия, да ги класифицира като " доказани десни екстремистки " организации.

Познато нали?

Ето какво е споделил в приветствената си тирада Костадин Костадинов.
на нацюгите от източна Германия, меката на комунистическия режим до 1989 година
„ Уважаеми госпожи и господа, скъпи съидейници от „ Алтернатива за Германия “, драги посетители. Вие тук сте хората, които са поели голяма отговорност, тъй като с изключение на стабилността във вашата страна, вие сте натоварени и със стабилността на Европа(...)Знам, че ви е мъчно, и знам, че не е елементарно, само че също по този начин знам една остаряла тевтонска мъдрост на тевтонския медал, която гласи: " Колкото по-силни са враговете, толкоз по-голяма е славата и успеха над тях. "
Партията, на която съм ръководител в България – „ Възраждане “, е изправена пред безусловно същите проблеми и трудности, пред които сте изправени и вие. Противниците ни също са общи(…) “

Речта на водача на Политическа партия Възраждане е ударна, с присъщия му фюрерски звук. Хвали се, че е получил предложения за срещи със сродни партии от Франция, Португалия, Белгия, Австрия, Финландия и Испания, тъй като „ Възраждане “, към този момент е водеща политическа мощ в България и ще се трансформира във

фактор и в Европа

Разбира се, думите му са посрещнати с овации. Алтернатива за Германия и целият им роднински кръг крещят " Вън от Европейски Съюз, еврото и НАТО ". Българският глас, позор не позор, от ден на ден ще се чува освен на партийните конгреси на наследниците на чумавия Хитлер, само че и на тези площади на Европа затънали в безпаметство по какъв начин Третият Райх изобрети сатанинския Циклон Б, с цел да избива като инсекти хората в Аушвиц.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР