Юлиана Методиева*Две дами от държавния сектор за по-малко от час

...
Юлиана Методиева*Две дами от държавния сектор за по-малко от час
Коментари Харесай

Нефелните хора произвеждат нефелни структури, с какъвто и западен дизайн да ги опаковаш

Юлиана Методиева*

Две дами от държавния бранш за по-малко от час произнесоха фразата „ срамя се “ ". Галина Димитрова от Съвет за електронни медии се срами от следващия гаф на регулатора не съумял да избере нов УС на БНР. Депутатката от Има Такъв Народ Ива Митева пък разяснява със зачервени бузи какъв брой я е позор от тъпото назначение на шефа на КЕВР. Това тя сподели минути откакто Конституционният съд дефинира изборът на Станислав Тодоров за неправилен според думата на закона. Хубавото и в двата случая е, че женската част на политическия хайлайф дава израз на възприятията си. Пита се обаче, какво от това.

Гледайте какво става с батака КЕВР

Решението на Конституционен съд още не е обявяване, тъй че време за мишкуване някак си има, сподели окрилена от правната си просвета и опит Ива Митева. Значи, имало разновидности да го анулират, допусна още лидерката от партията на Слави Трифонов. Това, на езика на парламентарната нравственос и демократична цивилизация е цялостен нонсенс. Идеята на Митева, някогашен началник на Парламента, издава писъка на бълхите в чувала на страната! На какво хоро на фантазиите и демагогията ще се заиграят ръководещите, един демон знае. Навън е лято, студовете са надалеч, може да си полудуват още.

Чух един човечец, Владимир Табутов от Политическа партия, да омайва в Народно събрание хората, че нямало ужасно, че решенията на КЕВР са взимани единомислещо и оня ръководител с кофти назначението не е повлиявал на каквото не е трябвало да повлияе. Табутов го пускат във властта на прибежки. Колкото да цъфне пред микрофоните и да дръпне нов тираж на доверие към Продължаваме промяната. Тиражите на триумфа и любовта към политиците от болшинството обаче се стопяват като детски сладолед във фунийка.

Вчера се спука мошеническия балон Джемкор, днеска КЕВР, на следващия ден не се знае какво. Нали нямат грам управнически опит и си разпределиха страната като еднолична компания, резултатите ще издават стремглав разпад и доста тежки за страната последствия, изключително в енергетиката. Нали?

Впрочем, знаете ли за какво Галина Димитрова от Съвет за електронни медии се усеща засрамена?

Защото е станал „ очевидец на следващо оскърбление на претенденти, такова каквото гледахте и по време на избора на общоприет шеф на Българската национална телевизия. (...) Аз бих желала да се разгранича ясно и да кажа, че в този състав Съветът за електронни медии не може да създаде какъвто и да било избор и избор. Аз се срамя ". Колежките към нея обаче гък не споделиха. Всеки със своята политическа ъмбрела, веят си вятър и записват усърдно в бумагите си неща. Какво значи да се срамуваш? Да не сме детска градина!

Нефелните хора създават нефелни структури, с какъвто и западен дизайн да ги опаковаш. Лошото е, че изборът на нов началник на КЕВР ще отнеме време. Ако идната седмица не се избере подобен и след 10 дни президентът разпусне Народно събрание, това значи, че КЕВР няма да има ръководител още най-малко 3 месеца. И какво вършим тогава?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР