Юлиан Вергов и Наум Шопов се превръщат в лоши момчета

...
Юлиан Вергов и Наум Шопов се превръщат в лоши момчета
Коментари Харесай

Вергов и Шопов стрелят в новия сезон на „Откраднат живот, внучката на Тодор Колев аут от сериала

Юлиан Вергов и Наум Шопов се трансформират в неприятни момчета в новия сезон на хитовия сериал " Откраднат живот ", разбра HotArena .

Епизодите с новата сюжетна линия към този момент се снимат и ще бъдат излъчени през пролетта. Екшънсцените разкри Наум Шопов, прочут като лекар Тасев. Той разгласява фрагменти от операционната, където двамата с Вергов изведнъж вадят револвери и ги насочват към сестрата и оперирания пациент. 

Видеото незабавно предизвика интереса на феновете, които нямат самообладание да видят какво ще се случва в новите серии. След 295 епизода и 6 сполучливи сезона, продукцията ще се концентрира върху страстите, способни да трансформират живота на хората, както и върху връзката лекар-пациент. 

В поредицата влиза още един артист, обичан от зрителит е. Иван Юруков ще работи дружно с Ралица Паскалева, която пропусна 6 сезон поради раждането на момченцето си Максим. 

Внучката на Тодор Колев, която носи неговото име, пък напуща поредицата. Теодора Кулева, позната като лекар Войнова, се омъжи за британеца Джоузеф Гууд и сега двамата са на меден месец в Бали, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР