Юлиан Вергов е поредната ВИП жертва на софийските крадци.Звездата от

...
Юлиан Вергов е поредната ВИП жертва на софийските крадци.Звездата от
Коментари Харесай

Крадци разбиха апартамента на Вергов

Юлиан Вергов е следващата ВИП жертва на софийските крадци.

Звездата от „ Откраднат живот “ гони по връх тв водещата Мира Добрева, която няколко месеца преди да влезе във „ ВИП Брадър “, бе обрана за пети път. Апартаментът на артиста, който се намира на централната столична улица „ Граф Игнатиев “, бил разбиван цели два пъти в рамките единствено на миналата година, написа „ Ретро “.

Крадците търпеливо дебнели екранния доцент Банков и атакували дома му, когато не бил в столицата. Въпреки че и за двата обира, при които от жилището били откраднати движимости, не пари в брой, Вергов алармирал службите на реда, отмъщение по този начин и не получил и решил самичък да се оправя с престъпността, като пипа твърдо.

Повече пъти е разбивана персоналната му кола, която досега е ставала обект на похищения 4 пъти. Досега кражбите били дребни, само че предходната Коледа автоджамбази се пробвали непосредствено да отмъкнат возилото, само че Юлиан ги сгащил на място. Юлиан се затичал към тях и до момента в който единият съумял да избяга, другият попаднал безусловно сред юмруците му. Между ударите шурнала кръв от разрушения нос на крадеца и отвратен от обстановката, Вергов го пуснал да избяга.

„ Не ме е боязън да скачам на пердах и това е най-голямата ми мощ против конкурент, тъй като има мощни хора, само че плашливи. Излизал съм с голи ръце да се удрям на автомагистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си дружно с бухалки и отново аз ги надделях “, споделя неприятното момче на театъра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР