Юли е месец на исторически евъргрийн теми по Viasat History. 

...
Юли е месец на исторически евъргрийн теми по Viasat History. 
Коментари Харесай

Египет, Помпей, Петра и още съкровища по Viasat History

Юли е месец на исторически евъргрийн тематики по Viasat History.  Още на 1 юли, петък, в 22:00 часа дебютира поредицата в три елементи " Кръстоносните походи ".  Кървави и брутални, кръстоносните походи е трябвало да бъдат религиозни войни, които да сложат завършек на всички други... само че не са съумели, а в днешно време историята им е станала жертва на политиката и религиозния фанатизъм и нито мюсюлманският, нито западният свят не схващат истината.

 

Този сериал има за цел да хвърли нова светлина върху тези именити войни и да проучва още веднъж романтизираната, идеализирана история, с цел да разбере какво в действителност се е случило преди осем века, посредством детайлна археологическа работа и подробно разглеждане отначало на антични обекти и от дълго време отхвърлени свидетелства на очевидци.

 

На 10 юли,  неделя, също в 22:00 часа пък е премиерата на новия  филм на една от най-харизматичните водещи на историческия канал – Проф. Бетани Хюз – " Гласовете на мъртвите ". В трите елементи на поредицата екипът на Проф. Хюз разкрива тайните на Тутанкамон и реконструира самоличността и ориста на пет жертви на вулкана Везувий. Професор Бетани Хюз организира криминалистично следствие на някои от най-отдавнашните мистерии на античния свят и ни изправя лице в лице с невероятните хора от предишното, които открива по време на следствието.

 

Проф. Хюз употребява най-новите доказателства и авангардни научни способи, с цел да сътвори портрети от близко на тези забравени души, и до момента в който изследва епични и от време на време избухливи моменти от историята, даже открива звука на изгубените им гласове. В този сериал екипът на Бетани разкрива тайните на Тутанкамон и реконструира самоличността и ориста на пет жертви на вулкана Везувий - едно от най-тежките естествени бедствия в историята - до и след опустошителното му изригване. От понеделник, 18 юли, в 21:00 часа пък следва новият сезон на " Разшифровани съкровища ", с който ще посетим Петра, Стоунхендж, Египет и още.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР