Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива

...
Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива
Коментари Харесай

Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие

Южното Черноморие, с изключение на богато културно-историческо завещание, има и извънредно красива природа – едни от най-красивите плажове

" Южното Черноморие на България е прелестно, тук ви чакат извънредно забавни кътчета, които ще създадат лятото ви незабравимо. Затова изберете Бургаския район и споделете щастието ". С тези думи кметът даде старт на Лято 2024 и сезона на фестивалите в Бургас.

А те няма да са по никакъв начин малко и тази година.

„ Към момента доказаните имена са няколко, несъмнено няма по какъв начин да не стартираме с най-големия – Лени Кравиц. След дългомесечни договаряния с промоутърите, ще успеем да го доведем в Бургас на 6-и август. Space Music festival, който ще се организира на 2 и 3 август. Преговаряме с огромен диджей за SOLAR, който ще се организира при започване на август на яхтеното пристанище в Бургас. Въпреки проблемите последния път, от SOLAR доста желаят да бъдат в Бургас и ще бъдат в Бургас. Наред с обичайните фестивали, които се организират през последните години, се надявам да притеглим още 1-2 огромни имена. Няма по какъв начин да пропуснем и остров Света Анастасия, където съвсем всяка седмица има съществени събития, ивенти и концерти “, разяснява зам.-кметът на Бургас по спорт и туризъм Манол Тодоров.

Наред с него, своите забележителности и притегателни точки презентираха и останалите морски общини – Приморско, Царево, Поморие и Обзор.

„ Южното Черноморие, с изключение на богато културно-историческо завещание, има и извънредно красива природа – едни от най-красивите плажове, Странджа планина и доста други. Бих се радвал всеки един от вас да ни посети и без значение от дестинацията, поисквам да предпочетете родното Черноморие “, прикани кметът на Приморско.

Към думите му се причисли и общинският консултант – основател на къмпинг фестивала, който се организира на Морска гара в Бургас.

„ Използвайте българското море. Българското море е най-хубавото. Имаме доста огромни обичаи в къмпингуването. Тук са най-хубавите къмпинги, които са посещавани от цяла Източна Европа “, означи Евелина Михалева.

Вижте повече във видеото: 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР