Южнокорейското министерство на отбраната каза в кратко изявление във вторник,

...
Южнокорейското министерство на отбраната каза в кратко изявление във вторник,
Коментари Харесай

Южна Корея отлага изстрелването на собствения си шпионски сателит, дни след изстрелването на сателит от Северна Корея

Южнокорейското министерство на защитата сподели в малко изказване във вторник, че изстрелването е отсрочено заради метеорологичните условия. Представители на министерството споделиха, че изстрелването е условно пренасрочено за тази събота, само че не е закрепена дата.

Понастоящем Южна Корея няма свои лични военни разследващи спътници и отчасти прибягва до шпионски спътници на Съединени американски щати, с цел да следи придвижванията на Север Корея.

След две несполучливи изстрелвания по-рано тази година Северна Корея съобщи, че сполучливо е сложила своя шпионски спътник „ Malligyong-1 “ в орбита на 21 ноември. Южна Корея съобщи, че е удостоверила, че спътникът е влезнал в орбита, само че сподели има потребност от повече време, с цел да ревизира дали работи вярно.

Северна Корея сподели във вторник, че водачът Ким Чен Ун е прегледал изображенията, направени от спътника Malligyong-1 на Белия дом и Пентагона във Вашингтон и самолетоносачите на Съединени американски щати в военноморска база и корабостроителница във Вирджиния. По-рано Северна Корея...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР