Южнокорейският президент Мун Дже-ин призова в Берлин за засилване на

...
Южнокорейският президент Мун Дже-ин призова в Берлин за засилване на
Коментари Харесай

Южнокорейският президент призова за засилване на санкциите срещу Пхенян

Южнокорейският президент Мун Дже-ин прикани в Берлин за усилване на глобите против Пхенян откакто Северна Корея (КНДР) изстреля за пръв път междуконтинентална балистична ракета, което той дефинира като провокация, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

"Северна Корея би трябвало неотложно да приключи това и затова би трябвало да работим за усилване на глобите " против тази страна, съобщи в Берлин президентът Мун на взаимна конференция с немската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, която също поддържа този курс.
"Ще обсъдим по какъв начин е най-добре да реагираме, по какъв начин можем да запазим натиска и по какъв начин можем да продължим да ускоряваме глобите ", съобщи Меркел, съобщи ТАСС. Южнокорейският президент сподели, че диалози за стягане на глобите против Пхенян ще бъдат водени с някои държавни управления в коридорите на срещата на върха на Г-20, съобщи Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР