Южнокорейският президент Ким Дже Ун и съпругата му са снимани

...
Южнокорейският президент Ким Дже Ун и съпругата му са снимани
Коментари Харесай

Кучешка дипломация между Сеул и Пхенян

Южнокорейският президент Ким Дже Ун и брачната половинка му са снимани по какъв начин гушкат дребните кученца, родени от едно от кучетата, които им беше харизано от севернкороейския водач Ким Чен Ун като знак за подсилване ване на връзките сред двете страни.

Изображенията, оповестени в понеделник, демонстрират по какъв начин дойката се усмихва до момента в който седят на земята отвън жилището си в Сеул, заобиколен от шестте дребни и тяхната майка Гоми.

Ким изпрати на южнокорейския си сътрудник чифт севернокорейски ловни кучета след срещата им в Пхенян през септември като знак за бързо разцъфтящото им другарство.

" Запознайте се с новородените кученца на Гоми, едно от кучетата от породата пунгсан от Северна Корея ", заяви кабинетът на Ким Дже Ун.

Публикуваха две фотоси на кученцата, едната от които показваше пет пухкави бели кученца, сгушили се на скута на южнокорейския президент, а шестото в ръцете на първата дама, а Гоми в профил в двора на президентската резиденция.

Както майката, по този начин и кученцата - три мъжки и три женски, които се родиха на 9 ноември – са " доста здрави ", споделиха от президентският кабинет. БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР