Южнокорейските власти ограничиха достъпа до три канала в YouTube за

...
Южнокорейските власти ограничиха достъпа до три канала в YouTube за
Коментари Харесай

Разузнаването на Южна Корея блокира три канала на Севера за психологическа война

Южнокорейските управляващи ограничиха достъпа до три канала в YouTube за всекидневието в КНДР, които съгласно южнокорейското разузнаване са част от ограниченията на Пхенян за " психическа война ". Това заяви организация Йонхап в петък.

Според организацията, Националната разследваща работа е поискала от Комисията за информационни стандарти на Република Корея да блокира три канала на този видео хостинг. " Северна Корея ръководи тези канали в YouTube като част от психическата война против Република Корея. Наша работа е да отговорим на сходни акции от страна на Севера ", сподели чиновник на разузнаването.

Става дума за каналите Sally Parks SongA Channel, Olivia Natasha-YuMi Space DPRK daily, както и New DPRK. Тези канали се ръководят от млади девойки и една ученичка, които приказват за всекидневието в КНДР. В описанието на Sally Parks SongA Channel се показва, че неговият създател е 11-годишна ученичка от Пхенян. Агенция Yonhap отбелязва, че се твърди, че управляващите на КНДР употребяват други платформи за „ пропагандни “ цели, в това число Instagram и Twitter.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР