Южнокорейската технологична компания Jenax заяви, че нейната гъвкава акумулаторна батерия

...
Южнокорейската технологична компания Jenax заяви, че нейната гъвкава акумулаторна батерия
Коментари Харесай

CES 2019: анонс на първата гъвкава акумулаторна батерия J.Flex

Южнокорейската софтуерна компания Jenax съобщи, че нейната гъвкава акумулаторна батерия е първият в света сходен артикул и може да промени света на мобилните устройства. Новата батерия носи името J.Flex , по този начин се назовава и употребяваната в нея нова технология.

Ден преди началото на огромното ревю Consumer Electronics Show в Лас Вегас, известният уеб портал androidheadlines.com заяви, че Jenax ще се възползва от опциите, които предлага ревюто, с цел да покаже своите нови гъвкави акумулатори.



J.Flex ще бъде в детайли показана на 9 януари тази година по време на Digital Health Summit – значима част от CES 2019. Първото потомство гъвкави акумулатори J.Flex е особено създадено за медицинските устройства, само че те са подобаващи и за потребителските смарт телефони и смарт часовници. Въпреки напълно новата структура, в новата батерия се употребяват същите литиевойонни кафези, което може да се пояснява, че новите акумулатори няма да бъдат доста по-скъпи. Новият форм фактор ще даде опция на производителите да предложат мобилни устройства с по-елегантен дизайн.



Презентацията на Jenax по време на CES 2019 ще бъде съпроводено с изказване на фирмите Philips, Abbott и Johnson & Johnson, добре известни със забележителните си вложения в цифровите технологии за възстановяване на здравето.

Технологията на Jenax е изключително потребна за актуалните смарт телефони. Samsung и редица други производители имат намерение да показват сгъваеми смарт телефони, един от съставените елементи на които е сгъваемата батерия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР