Южнокорейската Samsung официално представи своя нов смартфон Galaxy M54, който

...
Южнокорейската Samsung официално представи своя нов смартфон Galaxy M54, който
Коментари Харесай

Samsung представи смартфона Galaxy M54 със 108 МР камера и 6000 mAh батерия

Южнокорейската Samsung публично показа своя нов смарт телефон Galaxy M54, който на външен тип наподобява като усъвършенствана версия на модела Galaxy A54, като има и усъвършенствания в хардуера.

Samsung Galaxy M54 е оборудван с 6,7-инчов Super AMOLED Plus екран с резолюция 2400х1080 пиксела, компактност на изображението 393 пиксела на инч, предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 5. Телефонът се базира на системата върху чипа Exynos 1380 (5 nm) с 8х процесорни ядра и интегрирания графичен ускорител Mali-G68 MP5. Налични са 8 GB оперативна памет, 128 или 356 GB флаш диск и слот за microSDXC карти памет.

Основната камера е тройна с резолюция на основния оптичен датчик 108 МР, който предлага оптична стабилизация на изображението и фазова система за автоматизирано фокусиране. Той е допълнен с 8 МР фотосензор с широкоъгълна оптика плюс 2 МР за макро фотоси. Разделителната дарба на предната камера е 32 МР.

Интересно е, че се поддържат на процедура всички системи за геопозициониране – GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS, NavIC. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 6000 mAh с поддръжката на 25 W бързо зареждане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 13 с фирмения потребителски интерфейс One UI 5.1.

В анонса на Galaxy M54 цената не е оповестена. Порталът gsmarena също не предлага каква ще е цената на този много забавен смарт телефон.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР