Южна Корея събра някои от най-големите футболни имена на 21

...
Южна Корея събра някои от най-големите футболни имена на 21
Коментари Харесай

Бербатов игра защитник в уникален мач с куп легенди

Южна Корея събра някои от най-големите футболни имена на 21 век
Димитър Бербатов стана част от неповторим благотворителен мач в Южна Корея, който събра някои от най-големите митове на международния футбол.

Двубоят беше умислен от гейминг компанията Nexon, която направи два тима - един напълно от бранители и полузащитници, и един от нападатели.

Бербо беше част от FC Spear, където измежду съотборниците му бяха Дидие Дрогба, Тиери Анри, Карлос Тевес, Ривалдо, Кака, Луш Фиго, Алесандро Дел Пиеро и други.

В тима на бранителите личаха някогашните съотборници на Бербатов Рио Фърдинан и Неманя Видич, Карлес Пуйол, Кларънс Зеедорф, Яя Туре, Андреа Пирло, Фабио Канаваро и други.

Бербатов игра като бранител за FC Spear, като си партнираше в центъра на защитата с легендата на Челси Дрогба. В последна сметка " отбранителният " тим завоюва с 4:1.

В отивам на деня някогашният български национал взе участие в забавна фотосесия, в която дружно с другите звезди на Юнайтед в мача - Едвин Ван Дер Сар, Фърдинан, Видич, Тевес и Джи-Сунг Парк, облякоха обичайните корейски носии.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР