Южна Корея не е най-доброто място за пласиране на iPhone,

...
Южна Корея не е най-доброто място за пласиране на iPhone,
Коментари Харесай

iPhone X се изчерпи рекордно бързо в Южна Корея



Южна Корея не е най-хубавото място за разпространение на iPhone , защото Apple има отявлени съперници там в лицето на локалните Samsung и LG . Въпреки това, новият флагман iPhone X се похарчи като топъл самун в далекоизточната страна.

Операторъ т SK Telecom разгласи късно в петък, че цялата налична партида телефони е била разпродадена за рекордните 3 минути. За съпоставяне, на SK Telecom бяха нужни “цели” 20 минути, с цел да разпродаде предходната година своите iPhone 7 бройки.

Според оператора, сребърната разцветка на телефона е била най-популярна и апаратите с нея са свършили безусловно за минута.

В Южна Корея 64GB версията на iPhone X коства еквивалента на 1237 $ , до момента в който в Съединените щати тя е 999 $. Това прави огромният интерес още по-любопитен. Точните бройки на разпродадената партида към момента не са известни, само че се допуска, че става въпрос за най-малко 150 000 телефона.

Анализатори предвиждат, че Apple е съумяла да пласира сред 9 и 12 милиона iPhone X телефона единствено за дебютния уикенд на модела по-рано този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР