Южна Корея анализира новогодишното обръщение на севернокорейския лидер Ким Чен

...
Южна Корея анализира новогодишното обръщение на севернокорейския лидер Ким Чен
Коментари Харесай

Поставиха диагноза на Ким Чен Ун по гласа му


Южна Корея проучва новогодишното послание на севернокорейския водач Ким Чен Ун от здравна позиция, оповестиха медиите в Сеул.

Целта е била установяване на здравословното положение на ръководителя на КНДР по гласа. В. „ Тона илбо ” цитира мнението на професора от университета в Чунчон Пукто Чо Доп Ука.
Анализирайки вибрациите, шумът и амплитудата в произнасянето на редица съгласни звукове от Ким, ученият Чо стига до извод, че „ е по-вероятно той да има проблеми с бъбреците, а не със сърцето или белите дробове ”.

„ С подобен разбор не може да се съди за действието на вътрешните органи на ръководителя Ким, само че по резултатите от новогодишното му послание може да се разбере, че функционалността на бъбреците е по-слаба от тази на другите органи ”, споделя южнокорейският професор, представен от вестника.

Вниманието към здравето на Ким Чен Ун се изостри в навечерието на плануваната за вторник министерска среща сред КНДР и Република Корея за възстановяване на връзките и допустимо присъединяване на севернокорейски спортисти на олимпиадата в Пьонча, прецизират БГНЕС и РИА " Новости ".

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР