ЮИДП – Сливен представи успешно България на Международното ловно изложение

...
ЮИДП – Сливен представи успешно България на Международното ловно изложение
Коментари Харесай

ЮИДП Сливен представи България на Международното ловно изложение в Истанбул

ЮИДП – Сливен показа сполучливо България на Международното ловно ревю в Истанбул. Форумът е годишен, а тази година се преглеждат експозиции на ловни титли, оръжия, дестинации за ловджийски туризъм, както и могат да бъдат закупени ловни екипировки, аксесоари и доста други.

Честта да показа нашата страна се падна на Югоизточно държавно дружество - Сливен, чиято група участници бе водена персонално от шефа на предприятието инж. Димчо Радев. Останалите участници бяха инж. Станимир Сотиров - зам.-директор, Мустафа Мехмед, инж. Диана Стефанова и Славена Шейтанова - специалисти в предприятието, инж. Борислав Цвятков - шеф на ДЛС Тунджа, инж. Димитър Мандулев - шеф на ДЛС Несебър, инж. Георги Гагов - шеф на ДЛС Ропотамо, инж. Андон Кондузов - шеф на ДЛС Мазалат, инж. Николай Лафчиев - шеф на ДЛС Тополовград и инж. Ганчо Костадинов - шеф на ДЛС Граматиково.

Югоизточно държавно дружество - Сливен показа разнородни отличени ловни титли от страната, както и ловните бази, предлагащи опция за ловджийски туризъм на своята територия.

" За нас е същинска чест да бъдем част от този огромен интернационален конгрес. Винаги сме били в тясно съдействие с сътрудниците ни в Република Турция. Дългогодишното партньорство, обмяната на опит и поемането на съответни задължения постоянно дават забележими резултати. Присъствието на български щанд на това огромно интернационално ревю е доказателство, че ловният туризъм в България има голям капацитет за развиване и от нас зависи да го създадем прелъстителен и за чужденците.

Ловът съществува от зората на човешката цивилизация и неговата специфичност построява атмосфера на съдействие, другарство и доверие сред хората. Искрено поисквам триумф на уредниците и на всички, които одобряваме природата като идея, без значение от всички компликации на времето, в което живеем и работим. ", сподели в своето ревю инж. Димчо Радев.

Интересът към българския щанд е доста огромен, което е доказателство за положителната подготовка на участниците от ЮИДП-Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР