Югозападният университет Неофит Рилски“ организира кръгла маса и безплатни консултации

...
Югозападният университет Неофит Рилски“ организира кръгла маса и безплатни консултации
Коментари Харесай

Кръгла маса и безплатни логопедични консултации в ЮЗУ „Неофит Рилски“ по повод Европейския ден на логопедичната терапия

Югозападният университет „ Неофит Рилски “ провежда кръгла маса и безвъзмездни съвещания във връзка Европейския ден на логопедичната терапия , който е и професионален празник на логопедите – 6 март . Това оповестиха от висшето образователно заведение. 

Кръглата масата ще се организира от 13:00 часа в понеделник в зала 106. Тя ще бъде на тематика: „ Влияние на COVID-19 пандемията над логопедичната работа “ . Форумът се провежда от Центъра по логопедия към Факултета „ Обществено здраве, здравни грижи и спорт “ и е предопределен за практикуващи логопеди, преподаватели и докторанти от катедра „ Логопедия “.

Кръглата маса е по случай Европейския ден на логопедичната терапия и професионалния празник на логопедите – 6 март. Центърът по логопедия към Югозападния университет „ Неофит Рилски “ е част от логопедичната акция под наслов „ Провери, с цел да знаеш “ , която се организира в цялата страна и е фокусирана върху основаването на привички за регулярни съвещания с логопед.

В рамките на акцията Центърът по логопедия ще организира безвъзмездни логопедични съвещания за деца и възрастни в интервала 6 – 8 март 2023 година с авансово записване на тел. 0878 78 98 75 – ас. доктор Радостина Костова.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР