ЮГИЙН, Орегон (AP) — Има моменти, в които спринтьорката Макензи

...
ЮГИЙН, Орегон (AP) — Има моменти, в които спринтьорката Макензи
Коментари Харесай

Спринтьорката Макензи Лонг напредва до финала на 200 метра на олимпийски изпитания с майка си в сърцето

ЮГИЙН, Орегон (AP) — Има моменти, в които спринтьорката Макензи Лонг желае да посегне към телефона, да се обади на майка си и да съобщи някои положителни вести, които преди малко се случиха.

Като спечелването на три трофеи от шампионата на NCAA за Мисисипи по-рано този месец. Или сключване на тази професионална договорка с Adidas скоро по-късно. Или в този момент, когато е на прага да завоюва място на Игрите в Париж, фантазия, която са мечтали дружно.

Това са някои от моментите, в които майка й липсва най-вече. Тара Джоунс, на 45, умря в съня си от сърдечен удар по-рано тази година, изясни Лонг.

„ Трудно е, тъй като просто си споделям „ Мамо, какво мислиш за това? “.. тъй като майка ми искаше да взе участие – тя искаше да се занимава с всички на практика неща “, сподели Лонг, която завоюва полуфинала си на 200 метра на олимпийските тествания в Съединени американски щати в петък вечер, с цел да завоюва място в финалите. „ Не желая да спра да я включвам в този свят на писти. Искам да я включа по всеки вероятен метод. И това е, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР