Юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение бе открито днес

...
Юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение бе открито днес
Коментари Харесай

Министърът на туризма посети щанда на Община Видин на изложението Ваканция & СПА

Юбилейното 40-то издание на Международното туристическо ревю бе намерено през днешния ден в Интер Експо Център – София. То се организира под егидата на Министерството на туризма, а Република Мадагаскар е страна - сътрудник на форума.

На откриването на влиятелното ревю участва и заместник-кметът на Община Видин по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова. В най-мащабния туристически конгрес за първи път тази година взе участие и Регионален исторически музей – Видин.

Изложбеният щанд на Общината още веднъж впечатлява със своята визия. На него се стопираха министърът на туризма Зарица Динкова и нейният сътрудник от Мадагаскар Джоел Рандриамандранто, които с интерес разгледаха изложените брошури за забележителностите на старопрестолния ни град. Заместник-кметът Борисова им подари рекламни материали и сувенири на Видин.



Посетителите на видинския павилион могат да получат разнообразни осведомителни каталози, които разпространяват културно-историческите забележителности на Видин, традициите и обичаите от нашия край.

В тазгодишното ревю се показват туристически компании от Европа, Африка и Азия, като броят на изложителите е над 200. Участниците във Ваканция & СПА имат опция да покажат нови туристически артикули, да срещнат сътрудници, както и да обменят хрумвания, да се срещнат с достиженията на туристическия отрасъл в страната и чужбина.

Туристическата борса ще продължи до 15 март.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР