Юбилейната топка и биографична книга за Христо Стоичков, трико на

...
Юбилейната топка и биографична книга за Христо Стоичков, трико на
Коментари Харесай

Христо Стоичков дарява юбилейната си топка за благотворителна кауза на „Мис Армения България 2017“

Юбилейната топка и биографична книга за Христо Стоичков, трико на олимпийския първенец Армен Назарян, както и маратонки на артиста Камен Донев, с които е изиграл над 250 представления, са единствено част предметите, които ще се продават на търг в името на благотворителна идея на състезанието за красота „ Мис Армения България 2017 “. Събитието е проведено от Съюза на арменците в Европа-клон България, а идеята, зад която застават, са фамилиите с репродуктивни проблеми.

Конкурсът ще се организира на 7 октомври /събота/, в клуб Galaxy, гр. Пловдив, с начало 19:00 ч. Участничките са 11 красиви арменки, деликатно подбрани от цялата страна. Те ще дефилират в наложителните три кръга: със спортно-елегантни облекла, с публични рокли и с арменски национални носии. В кръга с национални носии те ще изпълнят и специфична хореография под звуците на арменска музика.

Присъстващите ще се потопят напълно в духа на античната страна, с помощта на уредниците, които са се погрижили за цялостното изживяване-от арменските сладки, които ще посрещат гостите на входа до къс филм, който ще пресъздава хубостите на Армения.

Кулминацията на вечерта ще бъде коронясването на новата „ Мис Армения България 2017 “, а измежду журито, натоварено с тази задача, са актрисата Радина Думанян, моделът Венета Харизанова, доктор Ангел Енчев, първенците Йордан Йовчев и Армен Назарян, и други
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР