YouTube каналът PBKreviews публикува видеоклип с разглобяването на новия флагман

...
YouTube каналът PBKreviews публикува видеоклип с разглобяването на новия флагман
Коментари Харесай

Високата производителност на Samsung Galaxy S23 FE се дължи на неговата голяма изпарителна камера

YouTube каналът PBKreviews разгласява видеоклип с разглобяването на новия флагман Samsung Galaxy S23 FE. Оказа се, че в устройството са скрити няколко забавни неща.

Galaxy S23 FE се разглобява като доста модерни смарт телефони: първо се нагрява капакът, а откакто се в профил, се отвиват винтовете и се изваждат съставените елементи. Уви, с цел да се смени екрана, би трябвало да се разглоби смарт телефона на половина, тъй като кабелът на екрана е прикован към задната страна и не можете да се стигне до него от предната страна. Разглобяващият смарт телефона бе сюрпризиран от прореза в ъгъла на горната част на корпуса. Той наподобява на отвор за предната камера, само че в Galaxy S23 FE тя е сложена в центъра на екрана в горната част: може би Samsung е възнамерявала да конфигурира камерата в ъгъла на този модел, само че по някаква причина е трансформирала решението си.

Най-интересното нещо се намира под батерията (която, апропо, е снабдена с езиче за бързо изваждане): там има в действителност огромна изпарителна камера. След излизането на Galaxy S23 FE имаше проби, резултатите от които демонстрираха, че новият артикул превъзхожда Galaxy S22 на същия чип Exynos 2200. И в този момент към този момент е ясно за какво: по-голямата изпарителна камера се оправя по-добре с охлаждането на едночиповата система, тъй че SoC съвсем няма тротлинг.

В последна сметка Samsung Galaxy S23 FE получи 8,5 точки за ремонтопригодност – което е доста добър резултат.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР