Йотова: Свидетели сме на трети сезон на войната с президента.Войната

...
Йотова: Свидетели сме на трети сезон на войната с президента.Войната
Коментари Харесай

Йотова: Свидетели сме на трети сезон на войната с президента


Йотова: Свидетели сме на трети сезон на войната с президента.

„ Войната с президента продължава, по тази причина няма вест в това, което се случва, сподели пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя разяснява вчерашната замяна на реплики сред президента и ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Според Йотова, сега сме очевидци на трети сезон на тази война.
Първият беше „ президент и войната в Украйна “, вторият – „ президент и Конституция “, в този момент явно е „ за кожата на един президент “, добави тя.

Президентът Радев не би се поддал, на който и да е било, с цел да основава партия,
още повече да му се диктува по кое време и по какъв начин да стане това, уточни вицепрезидентът.
„ За всички години, през които работим дружно, аз съм се убедила, че това е човек на достойнството,

че съблюдава до буквата на закона всички правила – и конституционни, и законови, и може би тъкмо това сглобката не може да му елементарни.
Защото от началото на сглобката той не стана част от нея,
въпреки че имаше такива предложения. Той нито за секунда не ратифицира незаконовите им дейности, тъкмо противоположното – постоянно се обръщаше към Конституционния съд. Това не се прости “, сподели още Илияна Йотова.

Тя добави, че явно има потребност от политическа опция. Според нея, през вчерашния ден президентът Радев не е споделил, че той е алтернативата, нито е споделил „ аз ще я направя тази опция, аз ще конструирам нова политическа партия “.

Вицепрезидентът изясни още, че „ бясната “ реакция на всички, които вземат участие в сглобката, може да се изясни с техния максимален боязън от алтернативата.

„ Колкото пъти дневно излязат и кажат, че няма опция на тяхното ръководство, толкоз пъти се мъчат да убедят себе си “, сподели още Йотова.

Вицепрезидентът съобщи още, че няма подозрения за корупция в президентството.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР