Йосиф Йосифов, по-популярен като Йоско от Сливен, е многолик като

...
Йосиф Йосифов, по-популярен като Йоско от Сливен, е многолик като
Коментари Харесай

Уникално в "ШОУ" и БЛИЦ! Йосиф Йосифов-Йоско: Да, мога да ходя! Ама не е честно да ме смятат за задник...

Йосиф Йосифов, по-популярен като Йоско от Сливен, е разнолик като хамелеон. Ту е в положително въодушевление и подготвен на срещи с медиите, ту внезапно намразва всички. Поводът кореспондент от " ШОУ " да го потърсим са публикувани в медиите фотоси, на които ясно се вижда, че той към този момент върви и не се нуждае от инвалидна количка, както претендира пред съда. Малко по-късно Софийската апелативна прокуратура изиска фрагментите, които са уловили по какъв начин Йосиф Йосифов-Йоско, умъртвил през март 2011 година при злополука двама и ранил други двама, се придвижва свободно. Ако се потвърди, че Йоско може да се движи самичък, прокуратурата разгласи, че ще изиска домакински арест за сливналията.

“Няма по какъв начин да се разбере от записа дали това е Йосиф Йосифов и по кое време е юридически записът. Той може да е юридически и преди произшествието, а в този момент просто да се пуска в интернет пространството. Искаме да забележим дали това е лицето и дали е юридически скоро. Изискали сме записа още предходната седмица, само че още не ни е предоставен”, разясниха от прокуратурата.

Разговорът по телефона с Йоско не протича по този начин, както той самият е заречен. Нервен е, крещи и се ядосва.

- Излязоха фотоси с вас, на които си проличава, че ходите, а в това време вие твърдите, че към момента се възстановявате?
- По принцип всички медии ме осирате и аз нямам предпочитание да приказвам.

- Търсим ви само, с цел да попитаме дали е правилно, че фотографията с вас е от преди две години, както настояват вашите близки...
- Що не кажете кои хора ме притискат, като знаете толкоз доста?! (В този миг Йоско стартира да се ядосва, гласът му изтънява до кресчендо, крещи – б. а.)Що не ги пишете кои са тези хора, ами си мълчите?! Напишете го кой дава пари да ме злепостави и кой прави това нещо. С никого няма да беседвам от медиите. Първо ще изчитам какво пишат за мене и някой от вас в случай че ми хареса, може и да беседвам с него. Всички сте ме осрали. Въобще не е почтено от страна на публицистите да ме считат за гъз. Дали ме защитавате, или ме плюете, на мене ми е все едно. Все едно! (натъртва постепенно на сричките – б. а.)

- Може би сте ядосан на публицистите?
- Аз по този начин или другояче в пандиза ще си хода, изобщо ни мъ интересуват ваш’те трудове. Ако някой от вас в миналото ми хареса и отразява нещата с мен настоящо, както са в реалност, тогава може и да беседвам с него. В противоположен случай нито един от вас няма да го удостоя да приказва с мен. Няма да го удостоя с внимание и даже да го поздравя! Ето, споделих ви го едно към едно! Познавам и шефовете ви на вас, познавам ги всички, няма просто да ви удостоя с никакво внимание.

- Добре, разбирам. Кажете най-малко дали може да ходите сега, или още сте на инвалидна количка?
- Мога да вървя, да. Ако ни въ устройва толкоз доста, тогава в случай че желаете мога да остана цялостен живот неработоспособен. Отразете го. Някога боляло ли ви е гърло?

- В момента съм болна и с температура...
- А по този начин, добре. Цял живот ли ще останете по този начин? Не, ще се оправите. И аз се надявам, че ще се оправя! Ето, това е!

Следва втори опит за диалог с Йоско, този път той е напълно къс. Може ли в този момент няма да е толкоз сърдит и ще разбере, че желанията ни са само да разберем каква е истината към него...

- Сега ще ви затворя телефона! Ако мислите, че ще ми звъните и ще записвате диалога на нещо си, просто няма по какъв начин да стане.

- Не, просто желаеме да разберем каква е истината към вас...
- Като сте сигурна, че съм толкоз добър, за какво не напишете някъде, че съм човек и в действителност добър?!

Всички вий, публицистите сте страхливци, тъй като се криете зад вашите вестници. Елате и застанете очи в очи против този, за който пишете!

- Мога още в този момент да ви дойда на посетители и да приказваме очи в очи...
- Няма да стане, тъй като не сте ми симпатична. Знам, че записвате диалога, по тази причина – дочуване!

Мария НИКОЛАЕВА

ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА С ИМЕНАТА ОТ НОВИНИТЕ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР