Йосиф Панов постигна най-престижната и най-важната победа в професионалната си

...
Йосиф Панов постигна най-престижната и най-важната победа в професионалната си
Коментари Харесай

Йосиф Панов-Пепелянката: България има световен шампион по бокс

Йосиф Панов реализира най-престижната и най-важната победа в професионалната си кариера, откакто показва висока класа в границите на 12 рунда и завоюва с единомислещо съдийско решение (116-114, 117-114, 115-113) против французина Саид Месауд в главната борба на MAX FIGHT 56.

Пепелянката заслужи международната купа на Универсалната боксова организация по незабравим метод, боксирайки се на забележително високо движение против твърд съперник. Конър Макгрегър почете и двамата бойци със специфичния “подобаващ ” бонус от 12 000 евро за “най-добрата борба ” на галавечерта.

" Здравейте на всички българи! Искам да благодаря на Бог, тъй като е популярен. Много сложен противник, почит и почитание към него, сподели огромна класа. Чистият удар печели в бокса. Благодаря на моя треньор, тъй като е най огромният – Александър Владимиров. Благодаря и на моя управител. MAX FIGHT е най-голямата бойна верига в България ", показа той.

" Благодаря и на всички спонсори. Най-великите довечера са публиката. България има международен първенец по бокс и той е от Плевен. Искам да чуя от всички ви „ българи юнаци “, добави Панов, представен от Gong.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР