Йорданка Фандъкова като царица! Носи раница за 1500 евро!? Прави впечатление,

...
Йорданка Фандъкова като царица! Носи раница за 1500 евро!?
Прави впечатление,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова като царица! Носи раница за 1500 евро!?

Йорданка Фандъкова като кралица! Носи раница за 1500 евро!?

Прави усещане, че някогашният столичен кмет Йорданка Фандъкова и ексшефа на СОС Георги Георгиев, са неразделни в 50-ото Народно заседание. Това обаче не е изненада за никого, поради обстоятелството, че двамата ГЕРБ-ери са си близки още от времето, когато управляваха Столична община в тандем, а в този момент дружбата им наподобява се е засилила още повече и дори си вършат компания лед работа.

Във вторник Фандъкова излязла от постройката на Народното събрание, облечена в тъмносин костюм и бяла блуза. Температурата на открито надхвърляла 30 градуса, само че самоковската учителка по съветски не свалила сакото си, защото държала типът й да е строго формален. Луксозната раница на гърба й обаче е артикул на английския бранд „ Бърбъри “ и е на цена 1 500 евро, а токчетата й потропвали ритмично по паважа.

Отдалеч се виждало, че Фандъкова крачела толкова устремено, че на припкащия към нея Георги Георгиев му било мъчно да я догони. След като загрял от бързането, той си свалил сивия блейзър, шит по поръчка.

На паркинга зад Народното събрание 62-годишната Фандъкова се натъкнала на своя почитателка – стара дама, подпираща се на патерици и с двете си ръце. Старицата се усмихнала пред даскалицата и я заговорила.

Източник: Уикенд

Още вести четете в: Uncategorized За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР