Йордан Колев, който е старш-треньор на баскетболния Черноморец отправи сериозни

...
Йордан Колев, който е старш-треньор на баскетболния Черноморец отправи сериозни
Коментари Харесай

Йордан Колев: Ние ще изгубим интереса на хората с тези игри

Йордан Колев, който е старш-треньор на баскетболния Черноморец насочи съществени забележки към играчите след загубата от столичния гранд Левски Лукойл. Според него поради сходна игра почитателите ще изгубят интерес към изявите на Черноморец.
 Левски Лукойл не срещна усложнения в Бургас
Левски Лукойл не срещна усложнения в Бургас

" Сините " разрушиха Черноморец

" Не сме в цялостен състав, само че това никога не може да бъде опрощение. Исках от тях да се борим, да играят самоуверено и с готовност, да покажат темперамент и да се борят за всяка топка. На моменти това го имаше. Ясно е, че разликите в класите е голяма в техен плюс, само че имаше моменти, в които това, което искахме, се получаваше. Не е обикновено обаче да допуснем да ни вкарат 30 точки от контраофанзива, като това ни е била главната задача.

Съжалявам, че имаше толкоз доста хора тук и ние не успяхме да покажем фактически по-добро лице на нашия тим. Ние ще изгубим интереса на хората с тези игри.

Искам за първи път да кажа, че съдийството е под всякаква рецензия. Те си мислят, че са най-хубавите, идват с тази настройка, само че не го демонстрират на терена за разлика от играчите, които се мъчат да покажат най-хубавото от себе си. Те са с някакво неуважение, с някакъв огромен егоцентризъм - вижте ме кой съм аз, мога да изсвирвам механически ", съобщи Йордан Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР